Verkoop boten

In het voorjaar hebben wij als vereniging diverse boten uit het water gehaald waarvoor geen liggeld is betaald, deze boten gaan wij verkopen.De verkoop willen wij a.s.  zaterdag 9 november gaan doen per opbod. Het is mogelijk om vanaf 9:30 uur te komen kijken en vanaf 10:00 uur gaan wij beginnen met het bieden.Er zijn diverse boten te koop in staal en polyesteruitvoering. Enkele boten zijn in prima staat maar er zitten ook diverse opknappers tussen.


Let op! De gekochte boten dienen dezelfde dag mee te worden genomen of aan de steiger te worden gelegd. Wanneer de boot aan de steiger wordt gelegd dient men direct een ligplaatsbewijs aan te schaffen, ook een poortsleutel is dan beschikbaar.
Mocht je wel interesse hebben in een boot over te nemen maar zaterdag 9 november niet kunnen, neem dan contact op met Dennis Kissen via penningmeester@hsvringselven.nl.